thehappyways - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Organic Split Pea Soup

https://www.vitacost.com/blog/wp-content/uploads/2014/10/Simply-Organic-Split-Pea-Soup-e1412144286564-1200x762_c.jpg
 
Skal lage en ny serie på bloggen. Nemlig sunn og god mat for studenter! Enkel og næringsrik mat som er super-enkelt og godt. Høres ikke det greit ut?  Her er mitt første, mest enkle tips til en stressa student: Organic Split Pea Soup fra Amy's Kitchen! Det er rett og slett en sunn bønnestuing på boks! Mye sånn "mat på boks"-produkter er usunt, men den her kan du spise med god samvittighet. Denne kjøper jeg på Helios i Oslo som ligger rett ved siden av Colleseum kino og Frognerparken! Kan sikkert kjøpes flere steder. Vegetariansk, Vegansk, sunn, mettende og kjempe god! Det eneste du gjør er å varme den opp og egenkomponere den som du foretrekker! Bland i litt grønnsaker, urter eller annet. Jeg tok i litt kikerter óg, for litt proteiner.Banan-sjokolade-is

Vet du hva som er sikkelig godt- og utrolig lett å lage? Banan sjokolade! Eller som den kreative overskriften tilsier: banan-sjokolade-is. Haha! Kreativitet. Del opp bananen i ruter. Deretter dypper du det i mørk sjokolade. Putt den i fryseren noen timer før du spiser den. Du kan også ta den i is-former når den skal i fryseren. Husk at bananen burde være overmoden- da er den som søtest. Smaker som vaniljeis-ruter med sjokolade! Dette er et utrolig godt, enkelt og sunt alternaltiv dersom du vil ha litt søtt, men ikke vil ha et humør som går rett opp og ned av hvitt sukker!
PS! Kan også brukes vil du vil ha "iskaffe"! Når det er fryst er det supergodt å ha i melk!

 

#mat #helse #ernæring #kosthold
Kamille te- og dens helsemessige fordeler

Visste du at kamille-te er en av de beste te-typene for å redusere stress og depresjoner? At det er bra for fordøyelsen og fylt med antioksidanter? Det visste ikke jeg- ikke før i dag! Kjøpte meg en økologisk kamomille-te isted, og ble overrasket etter litt research over hvor mye helsefrembringende fordeler den hadde -fikk så klart lyst til å dele det med dere. Her er seks av mange fordeler med kamille te!


 

KAMILLE TE

-Kan redusere depresjoner og stress

- Kan også redusere vekst av (kreft) svulster!

-Styrker immunforsvaret og hjelper mot muskelkramper

-Bra for fordøyelsen

- Reduserer oppblåsthet

- Produserer insomnia, og får deg  derfor til å sovne lettere

 

 

 

 

 

 


 

 

Design laget av Julie Viktoria
hits